De Sponsors

Tijdens een rondgang in de township, onder begeleiding van een gids, met toeristen, familie of vrienden is een bezoek aan de kinderen in de creche een vast onderdeel. Geraakt door de slechte omstandigheden vragen veel toeristen of andere bezoekers zich af of zij iets voor de kinderen kunnen doen om hun situatie te verbeteren. Vele mensen geven dan spontaan een donatie. Zo organiseerde een Service Club een speciaal voor de kinderen van Langrug georganiseerd golftoernooi. De opbrengst daarvan was voor de kinderen van Langrug bestemd en werd gedoneerd aan onze stichting. Er zijn ook sponsors die geld doneren voor de aankoop van gas om op te koken of voor de aankoop van groente en fruit.

 

Op maandag 14 april 2014 heeft een fantastisch verlopen Charity Evening plaatsgevonden op winery GlenWood in Franschhoek, waarbij ongeveer 90 mensen aanwezig waren en vele artiesten gratis hebben opgetreden. Verder hebben vele sponsoren prachtige prijzen ter beschikking gesteld ter verloting en veiling. De totale opbrengst was geweldig en was meer dan welkom. De opbrengst bedroeg R. 70.000,00 (ca. 5.000,– euro) en heeft ertoe bijgedragen dat het inrichten van de crèche kon worden gerealiseerd.

 

In Nederland heeft ook een geweldig event plaatsgevonden en wel in Amsterdam aan de Amstel. Artiesten traden daar gratis op en nog veel meer, zoals een veiling. Dat bracht gelukkig ook veel geld op. Alles komt te goede aan de kinderen, er wordt geen cent besteed aan andere kosten of overhead. Alle betrokkenen doen hun werk uit liefdadigheid.

Kleding & Speelgoed

De bestuursleden van de Trust verzamelen in hun omgeving kleding en speelgoed voor de kleintjes. Zij nemen het dan in hun koffer mee als zij naar Zuid-Afrika vliegen. Soms wordt er iets per post opgestuurd en het pakket wordt dan onder grote belangstelling van de kinderen geopend.

Informatie

Uw donatie is meer dan welkom en alle kleine beetjes helpen. Er is nog veel geld nodig en nu de crèche er eenmaal staat, is er altijd geld nodig voor onderhoud, gas, elektriciteit en nog veel meer. De kinderen kunnen niet zonder u! Er is nog geld nodig voor de buiten speelplaats en het aanvullen van speelattributen en de leermiddelen. 

Onze bankgegevens in Nederland zijn:

Stichting Langrug Childhood Development

Onze bankgegevens in Zuid-Afrika zijn:

Langrug Childhood Development Trust

ABNAMRO IBAN:

NL83ABNA0512201358

FNB:

62728111056 Branch 200110

onder vermelding van “donatie voor The Langrug Trust”

De Website

Deze website is gemaakt door Joey Aanraad en wordt beschikbaar gesteld door STINNGO, een online servicedienst voor bed & breakfast gelegenheden. Eigenaren kunnen daar tegen betaling gebruik van maken om geinteresseerden digitaal te laten boeken en om hun reserveringen bij te houden. 

 

Alhoewel The Langrug Childhood Development Trust natuurlijk geen bed & breakfast is, mogen wij gratis van deze website gebruik maken en daarvoor zijn wij zeer dankbaar.

Berichtje achterlaten?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje door op de knop rechts te klikken.