De Kinderen van Langrug

The Langrug Childhood Development Trust

Onze Stichting

De Kinderen van Langrug

De doelstellingen van de stichting zijn het zorgdragen voor een zo goed mogelijke huisvesting en het onderhoud daarvan, het verstrekken van de benodigde leer- en speelattributen voor de kinderen van de crèche en het begeleiden van de leidsters bij hun scholing.

De stichting is naar Zuid-Afrikaans recht met de NPO-status bij het notariskantoor in Stellenbosch opgericht. De stichting is in Nederland naar Nederlands recht notarieel vastgelegd met een ANBI-status.

De stichting is opgericht in februari 2013 en telt vijf bestuursleden: Roelof Horne, Alastair Mackinlay en Sintu Quza met de Zuid-Afrikaanse nationaliteit en Caroline Verburg en Arie van den Berg uit Nederland, maar zijn een deel van het jaar woonachtig in Zuid-Afrika. Oprichters van de stichting Frans-Jan Moonen en Hans Langemeijer wonen en verblijven in Nederland. 

“Het is onze morele verplichting om elk kind de best mogelijke opleiding te geven.” – Desmond Tutu

Alleen met grote liefde kunnen wij dingen voor elkaar krijgen. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van de stichting, bent u welkom om de crèche en de kinderen te bezoeken. Wij kunnen altijd hulp gebruiken en als u met ons mee wilt denken, graag!

Berichtje achterlaten?

Stuur ons een mail of geef ons een belletje door op de knop rechts te klikken.